Mitt Liv

Berättat av Fröjdis rönnqvist Laurud

Berätta om din dag: ✏️

24 oktober 2023

hej jag heter Fröjdis Rönnqvist Laurud och är 13 år jag fyller år den 24 november så om exakt en månad idag.

Jag vaknade 05:17 men jag tror jag somnade om och sen vakande jag 06:11 för min mamma väckte mig för att min pappa fyller 50 år idag. Han heter Fredrik Rönnqvist och är född 1973 den 24 oktober. Jag hade köpt en tjock tröja till han som han fick i morse. Han fick även en robot dammsugare av min mamma som heter Cecilia Rönnqvist Laurud. Och så fick han en keps av min lillasyster Märta Rönnqvist Laurud. Efter han hade öppnat allt och druckit upp sit kaffe fick jag frukost. Jag äter mat som frukost så jag åt en pasta sallad till frukost det var super gott. Sen sminkade jag mig och kollade på Tik Tok och så holde jag på så i kanske 15 minuter sen så klädde jag på mig ett par mörkblåa jeans och en rosa tjock tröja. Jag tog tvärbanan som går från Årsta fältet mot Sicka. Tåget gick 07:29 och så kom jag fram till Gullmarsplan 07:35 typ. Jag märkte då att jag var otroligt tidig för jag började 08:15 så jag städade mitt skåp. Sen hade vi svenska och vi ska skriva ett litet stycke på en dystopi. Jag skrev 859 ord. Sen hade jag engelska med samma lärare och vi läser en så sjukt tråkig bok som heter Holes. Nu har jag So när jag skriver för min lärare sa att man fick göra det.

Jag har lunch efter detta och vet inte vad det blir till lunch. Jag har matte sen. Jag hatar matte har aldrig varit bra på de. Jag har även bild men det kan vara kul.

Sen som sista lektion idrott. Efter idrotten ska jag direkt hem för jag har dans klockan 16:30 och vi gör en koreografi till 7 rings av Ariana Grande. Efter det ska jag hem till min farmor och farfar. Stig Rönnqvist och Rut Rönnqvist. Vi ska fira min pappa så. Nu måste jag gå.

okej dansen var inställd visst. Jag firade min pappa och åt plätt tårta.

Hejdå Hoppas någon i framtiden läser det hära! Hejdå igen

// Fröjdis Rönnqvist Laurd