Mitt Liv

Berättat av Freja

Berätta om din dag: ✏️

Freja, 12 år

varbergs kommun

hej! jag heter Freja och jag går i sjätte klass ( 6.:A/11A. jag går på en skola i väröbacka. den heter väröbackaskolan, inte så konstigt.

jag bor i ett vitt hus med paneler på väggarna och orangeröda tegelpannor som tak. det är ett ganska gammalt hus, det är byggt 1931. där bor jag med min syster, mamma, pappa (om man räknar med mina djur så har jag haft 4 djur, 3 katter och 1 kanin) nu har jag en katt som heter selma och hon räkanr jag med i dom 3 djuren.

idag så började min dag med att jag blev väckt av selma klockan 05:00 (ca) . hon slickade mig massa i ansiktet, jag blev alldeles blöt i ansiktet, för ibland så slickar hon mig på ett speciellt sätt. det är ganska äckligt, me jag somnade om igen. sedan så vaknade jag klockan 06:30 igen för då skulle jag gå upp. till frukost så åt jag en rostad macka med smör och prickigkorv. det var gott. efter det så borstade jag tänderna och klädde på mig, och sdan gick jag till bussen. jag gissar på att jag kommer gå och lägga mig klockan 21 ca.

skoldagen började med språk men eftersom det var FN dagen så samlade vi oss vid flaggstången och sjungde 2 sånger, lika unika och i natt jag drömde.

på rasterna i skolan så spelar vissa fotboll, king, mm. jag föredrar att gå runt. men idag så gav min kompis ut rosa minirosor till några random killar. vissa ville ha dom, vissa inte. Jag tittade på. det var kul.

till lunch idag så fick vi ” kyckling korma med gryn” och vad ”korma” betyder, fråga inte mig! ni kanske vet man det vet inte jag. men aten var som kyckling och curry gryta med bulgur. det var helt okej.

just nu när jag sitter i min säng och skriver detta så klappar jag min katt selma som sover i min säng. klockan är 19:21 nu.

nu orkar jag inte skriva mer, ha en bra dag! Mvh Freja.