Mitt Liv

Berättat av Elvira

Berätta om din dag: ✏️

Elvira, 12 år

Varberg kommun

Hej, jag heter Elvira. Jag är 12 år gammal och går i sjätte klass på Väröbackaskolan som ligger 2 mil norr utanför Varberg. Jag bor i ett litet område som kallas Limabacka. Det tar bara 6 min till skolan med bli.

Idag är det FN-dagen. Så alla klasser på våran skola samlades vid flaggstången och sjöng. På grund av det missade vi nästan hela spanskan och franskan. Själv går jag i franska. Det är ganska så kul faktiskt. Men det är svårt att uttala. Men jag tycker ändå att idrott att är roligast.

Jag älskar sport. Det är typ det bästa som finns. Jag går på innebandy och gymnastik. Jag har gått på innebandy i ca 1-2 år och gymnastik i nästan 9 år. Vi har gymnastik tävling snart och det ska bli jätte kul. Fast än jag är lite nervös. Men jag gillar också musik. Jag lyssnar på musik så ofta jag har tid och sjunger när jag är hemma. Som ni kanske fattar vill jag bli artist. Eller något annat jobb där man får stå i rampljuset.

Just nu pågår 2 krig. Ett mellan Ryssland och Ukraina och ett mellan Israel och Palestina. Och båda krigen handlar och mark och makt. Det är så hemskt att det fortfarande ska krigas. Gjorde man inte det tillräckligt på medeltiden?

Snart är det Halloween. Vi ska ha fest med gymnastik-laget på torsdagen på höstlovet. Man får vara utklädd om man vill och vi ska göra lekar titta på film och äta godis. Det ska bli super kul.

Jag har 6 kusiner. 5 killar och 1 tjej. På mammas sida är jag yngst och på pappas är jag äldst. Och alla är intresserande av fotboll. Alla förutom jag. En ut av mina kill-kusiner, August, ska kvala om ett tag för att vara med i allsvenskan nästa år för Varbergs boys! Det ska bli spännande att se hur det går.

Jag ska inte göra något mer speciellt idag. Efter skolan ska jag hem och göra läxor. Sen slappa med telefonen, äta middag och gå och lägga mig.

Hoppas alla som läser detta får en fortast bra dag!

Mvh. Elvira Torstensson Nilsson.