Mitt Liv

Berättat av Elisabeth Bengtsdotter

Berätta om din dag: ✏️

Vaknade vid kl 06:30 och gick upp och satte på mig svarta leggings och en blommig vadlång blommig klänning i stretchigt bommulsmaterial.

Jag började leta noter för vår julkonsert med Gustafskören, bl a Still, still en österrikisk sång, Jul jul, Nu tändas tusen juleljus, Stille Nacht-Silent Night-Stilla Natt, En stjerne skinner i natt, Julen är här!

Därefter var det dags att ringa gamla moster för att få inköpslista! Jag åkte till den lokala ICA butiken och handlade, skulle hämta paket i en box från posten som står utomhus en bit bort, upptäckte till min fasa att mobiltelefonen var borta…. Bara att åka tillbaka till butiken med andan i halsen. Till min stora lycka hade någon lämnat in telefonen i kassan!

Bara att åka till moster med maten då. När jag väl kommit dit behövde hon hjälp att leta vinterkläder och betala räkningar vid sin dator.

När jag äntligen blev klar åkte jag och hämtade paketet och så äntligen hem för att få mig lite till livs!

Jag skulle ringa en gammal bekant för att gratulera på födelsedagen, men numret hade upphört….. Jag sökte på hennes namn och fann att hon avlidit redan i februari, blev så ledsen över att inte ha vetat om det. Skrev ändå på hennes minnessida!

Efter ett par timmar blev det så dags att åka till Naglarby, Gustafs i Säters kommun!

Vi övar tisdagar 18:30 till 21!

Det var min tur att köra så jag hämtade två körkompisar på vägen!

När jag så vid strax innan 22 åter var hemma tog jag mig en kopp te och summerade dagen innan det var dags att krypa ner i sängen, jag läser en stund i boken Kaffe med musik av Karin Brunk Holmqvist innan jag släkte lampan och somnade!