Mitt Liv

Berättat av Elina

Berätta om din dag: ✏️

Jag gick upp tidigt, behövde vara på jobbet lite tidigare då det va brist på personal. Det var många barn till frukost den här morgonen, nästan alla mellan 1-2 år, men även ett par äldre. Vi åt gröt med hemkokt sylt. De blev alldeles röda runt munnarna! Gott var det.

Under förmiddagen tog vi hela äldrebarnsavdelningen till skogen i närheten och samlade en massa kottar, pinnar och bark som vi kan använda i vårt skapande i ateljén. Vi lekte också lavamonster och då fick man inte nudda marken, bara gå på stockar och stenar, annars blev man monster. Läskigt!

Till lunch åt vi cornflakesfisk, potatis och remouladsås. Barnens absoluta favorit. Några grönsaker ratades, men annars åt barnen otroligt bra och all fisk åts upp.

Hela dagen gick i ett och två barn fick skickas hem för de inte orkade med verksamheten pga att de var hängiga, ett barn var hemma sedan innan. Så 17 barn av 20 på två pedagoger kvarstod. Jag kände inte alls att jag räckte till för någon även om dagen passerade i ganska lugnt tempo.