Mitt Liv

Berättat av Elias

Berätta om din dag: ✏️

Hej jag heter Elias och jag går i klass 8B i Åsa som är en liten ort i halland. idag på morgonen hade jag idrott och vi spelade pingis och jag och min kompis tog en lång match mot varandra som höll på nästan hela lektion. Efter idrotten så hade jag rast och jag och mina kompisar gick och spelade pokemon go och tog ner en pokemon. Sen gick jag och pratade med mina kompisar.

Efter rasten har jag min andra lektion och det är so och vi pratar om hållbarutveckling. Vår lärare tar upp en power point så ska vi anteckna på våra datorer. Efter 40 minuter in på lektionen så tar vi en 5 minuters rast. Och sen fortsätter vi jobba.

Efter lektionen har vi lunch och då så spelar jag och mina kompisar pingis och brukar kolla på våra mobiler och spelar spel. Om det är bra mat i skolan brukar vi äta annars går vi en 5 minuters promenad till ica och köper mat.

Sen har vi spanska och vi pratar om inredning och saker man har i huset.

Sen har vi en 10 minuters rast och sen har vi Teknik. I tekniken så bygger vi klaffbroar som vi bygger med kartong.

När skolan är slut tar jag bussen hem och när jag kommer hem går jag ut med min hund och sen sitter jag ner och spelar på min dator. Jag och min kompis spelar ett spel som heter Sea Of Thieves och det är så sjukt roligt. Och vi brukar prata på en app som heter discord. Sen så äter jag middag och sen så lägger jag mig och antingen tittar på min mobil eller fortsätter spela. Sen så tar jag fram kläder som jag ska ha på morgondagens skoldag och borstar tänderna och lägger mig.