Mitt Liv

Berättat av David Ehn 7D Kvarnbyskolan

Berätta om din dag: ✏️

Hej jag heter David och jag är 13 år gammal och jag fyller snart 14. Den 24 oktober som var igår var det en helt tråkig vanlig dag. Jag vaknade 07:30 för att jag hade sovmorgon och började skolan 09:30.

Dagen började med att jag tryckte på snooze en gång. Sedan gick jag upp och åt en macka utan kanter med smör och ett glas äppeljuice. Efter 2 minuter var jag färdig med frukosten. Eftersom att jag var så trött på att gå upp så tidigt så gick jag alltid in i mitt rum och drog ur sladden från min mobil och började skrolla TikTok i en timme så klockan blev tillslut 08:30. Då hade jag en halvtimma på mig är förbereda mig inför skolan. Klä på mig, borsta tänderna, fixa håret och packa väskan. Jag hade en blå orange tandborste. Jag hade på mig mina ljusblå jeans och en vit t-shirt och en svart flis som var halvuppdragen. När klockan var 09:00 så började jag gå till skolan. Det tar 20 minuter att gå dit så jag hade 10 minuter på mig att hämta mina böcker och gå till den salen vi skulle. Det tyckte jag var en bra morgon.

När det var dags för lunch åt vi blodpudding med potatisbullar och lingonsylt. Det var gott När dagen var slut tog jag 753 bussen hem till mig. Det tar 10 minuter att åka buss hem. När jag satte mig på bussen satt jag vid en ledig plats. Jag hoppades på att ingen skulle sätta sig bredvid och den turen fick jag.

När jag kom hem så åt jag lite mellis. Jag tog en deciliter strösocker och en matsked vaniljpulver och en till matsked florsocker. Sedan kom syrran hem. Vi spelade skitgubbe men hon vann (hon fuskade tre gånger). Sedan gick jag in på mitt rum och hon gick in till sitt. Jag skulle lägga mig med mobilen tills det blev middag och det blev korvgryta. Jag gick och åt upp och la mig i sängen och skrollade TikTok igen. Sedan började det bli mörkt och jag gick och borstade tänderna och la mig i sängen och mina föräldrar sa godnatt till mig och somnade kanske vid 00.30.