Mitt Liv

Berättat av Dante Björk Papastefanou

Berätta om din dag: ✏️

(INTRODUKTION)

Hej jag heter Dante Björk Papastefanou jag är 12 år. Jag lever i ett vitt hus med 2 våningar. Jag bor bredvid ett berg och har stor trädgård. Jag bor med min syster 9 år och min mamma och pappa. Halland , Varbergs kommun , Stråvalla , Smealyckevägen 2B. Detta skrivs oktober den 24 2023.

(MORGON)

Jag vaknade till mitt larm från min svarta digitala klockan ,inte på min telefon. Jag tog av mig täcket och reste mig ur sängen. När jag stod där stängde jag av min väckarklocka tog på mig mina kläder och gick ner till undervåningen in i hallen, och sedan in i köket. I köket hade vi ett hörn med sladdladdare ,tog min telefon gick in på min Youtubekanal (Kami the cool) för att kolla ifall jag hade fått fler prenumeranter. Jag tog en skål med mjölk och havrekuddar åt upp det sammtidigt som jag titta på film. När jag var klar tog jag på mig en grön tröja och en grön jacka på den innan jag tog på mig mina skor och gick till bussen. 70 meter bort.

(Färden)

Jag tittade på film på bussen via min telefon. Jag hade min airpods på mig men när jag skulle lägga dom i fodralet hittade jag det inte. Jag svor och ringde min pappa ifall jag glömt dom hemma. Det hade jag. Innan bussen hade kommit till skolan skulle den vända och köra på vägen mitt emot mitt hus. Så jag bad pappa att komma till hållplatsen med mina airpods. Där bussen skulle köra. Man hade kunnat tro att pappa hade kunnat komma till skolan med bil eftersom han jobbade hemma och vi bodde när med bil men han skulle ha möte över telefon. Så jag bad busskafören att stanna igentligen ska han inte det och var skeptisk. Men han var bäst och gjorde det en då.

Sedan kom jag till skolan hade några letioner skrev detta och åker förhoppningsvis hem utan problem.

Nyheter

Chat gpt fyra är nytt

Lasse berghagen har dör

Ett krig i ukriana är aktivt

Ett krig mellan israel och palestina