Mitt Liv

Berättat av Christian Hjälm

Berätta om din dag: ✏️

Dagen började 0600 även om jag var ledig. Det är stambyte och renovering av lägenheten så behöver komma upp innan hantverkarna kommer. Vi åt gemensam frukost i stora rummet då det är kaos i köket. Lite rostat bröd och kaffe och nykokt ägg. Sen iväg till arbetsbodarna för att duscha då vi saknar både vatten och avlopp sen 3 veckor tillbaka. Är 4 veckor kvar av renoveringen men finns tecken redan nu på att det kommer bli förseninga, dåligt skött av ab bostäder.

Hade bokat en utflykt med en arbetskollega och hans son för att undersöka ställen att vaska guld på. Så blev en tur till Kinnekulle för att titta på några intressant spots. Vi avslutade förmiddagen med att fika vid Lasses grotta.

Hemma till lunch vilket jag åt ihop med mitt ex, blev en potioner från dafgård var kottletrad med rotgrönsaker och någon sås. Töserna åt på stan. Idag har målaren och elektrikern varit här och grejat fortfarande en sladd in genom fönstret har varit så i 13 dagar nu.

Eftermiddagen så var det minecraft och tv som gällde byggde färdigt mitt trollkarls torn blev riktigt bra ex tittade på stargate atlantis. Tog en fika vid 15 och sen flöt dagen på med lite film tittande och surfande på internet inte mycket mer man kunde göra när lägenheten är helt upp och ner. Blev sängen vid 20 imorgon ska vi iväg och äta frukost på stadshotellet.