Mitt Liv

Berättat av Charlo

Berätta om din dag: ✏️

Dagen idag började som de flesta av vardagar gör, med att väckarklockan inställd på P4 Radio Stockholm ljuder svagt. Ut på toaletten och sedan vidare till köket för att ge katten Signe, 5 månader sin frukost. Underbara maken Håkan har som ofta redan bäddat sängen. Klär på mig de framlagda träningskläderna och sedan far vi till gymmet.

Hemma igen vid 07 och äter frukost bestående av naturell lågkalori kvarg i vilken jag blandar en halv banan, ett halvt äpple (Pink Lady helst!) och minst en frukt till av vad som finns hemma i fruktkorgen.

Arbetet görs fortfarande på distans i mesta möjliga mån och jag brukar logga in i PC´n vid 07:30 tiden.

Dagen rullar på med vad som kommer i mailen samt andra applikationer via på företagets bärbara PC.

Nu, i skrivande stund kl 11.41, har jag redan tvättat och hängt två maskiner med tvätt, bäddat ner rena sängkläder i sängen samt tagit fram frysta kycklingfiléer som ska tillagas till middag förutom hanterat arbetet genom att svara på mail och hantera inkomna ärenden i ärendehanteringsapplikationen ServiceNow.

På mig idag har jag en kort snäv svart kjol och en puder rosa jumper från Vero Moda som jag fått av min äldsta dotter Ellen i present.

Nyheterna i radio toppas hittills idag av nyheten att Turkiet har godkänt Sveriges Natoansökan. Min gissning är att det gjordes för att ge Turkiet möjlighet att få köpa F16 plan av USA för att stärka sin militär vilket annars inte hade varit möjligt.

Fortsatt krig i Ukraina, eller nej fel av mig, det är ju bara en säkerhetsoperation från Ryskt håll om man ska lyssna på och ta till sig att det struntprat som lämnar president Putins mun.

Utan Putin och Erdoğan hade världen sett något bättre ut

Tack för mig!

// Charlotte Bertils, född Berglund, 51 år boende i Bålsta