Mitt Liv

  • Caroline Undorf

  • Caroline Undorf

Berättat av Caroline Undorf

Berätta om din dag: ✏️

Jag drömde inatt att jag var en man som var väldigt arg för att min fru var för upptagen för att ligga med mig. Hon var drottning så det är egentligen förståeligt men då det var en del av mitt uppdrag att säkra tronföljden var jag väldigt orolig och även sårad. Jag som var så stilig i min långa svarta rock 🙁

För övrigt har jag suttit med en omtenta, nästan klar! Det är jobbigt att sitta med den, dels för att jag har en annan tenta som måste bli klar och dels för att jag gång på gång genom arbetet med omtentan blir påmind om anledningen till att jag fick underkänd, nämligen den stora sorgen efter min gammelmorbror. Han dog den tjugoförsta augusti och hela september var otroligt jobbig och en enda sörja av sörjande. Det är jobbigt att skriva om det, jag tror det kommer vara det under en lång tid framöver. När jag skriver kan jag inte skratta bort det.

Min mamma skickade detta till mig. När jag skrivit klart detta ska jag fixa några detaljer i omtentan och sen klä på mig något snyggt för att åka till Farsta. Egentligen behöver jag inte klä upp mig men det kommer få mig att må bättre efter att ha sunkat i en stor tröja och yogabyxor hela dagen. Inte för att jag åker till Farsta av någon särskilt glamorös anledning. Just nu är jag och familjen hundvakt åt en liten Bichon havanese och Spets blandning som satte i sig två påsar Pedigree Dentastix (nonsponsored) i söndags som hon givetvis spydde upp igen inom loppet av några timmar så jag ska skaffa nya. Gumman börjar lukta ur munnen igen. Det tycker jag är lite roligt; ca 12 Dentastix och ändå luktar hon ur munnen igen. Dessutom har vi nästan slut på bajspåsar.

Jag tror att livet blir roligt om vi gör det roligt så långt detta är möjligt och det är därför jag kommer klä upp mig för att köpa bajspåsar och godis åt en liten glupsk svart hund som trots sin lilla storlek tar upp orimligt mycket plats i min säng om natten och som snarkar men som ändå är världens sötaste.

Nu ska jag skicka den här texten till mig själv via mejl så att jag kan kopiera den in i min dagbok. Jag vill minnas allt.

Jag ber för fred i Ukraina. Jag ber att Palestina blir fritt.