Mitt Liv

  • Calle Sigrell

  • Calle Sigrell

  • Calle Sigrell

Berättat av Calle Sigrell

Berätta om din dag: ✏️

Tisdag 24e oktober 2023,

Godmorgon!

En helt vanlig dag för mig. Man går upp på morgonen, tar en morgonpromenad på runt 3 km på fastande mage, kommer hem och gör sig redo för en arbetsdag. Jobbpendlar till Stockholm Kista från Uppsala, åker min pendlarbil en Volvo S60 manuell (5 vxl) mörkblå från 2005 som går på bensin….bilen har passerat 323843 km, ”Spyan” går bra då den får mycket kärlek med service och annat som krävs för en trotjänare att hålla ihop. Ca 12.5 mil tre dagar vi veckan blir det!

Elbilar är dyra, Pendeltågen går inte och dieselpriset är ca 5 kr dyrare per liter än bensinen (Bensin 20.45 kr/l). Därför valde jag att köra en gammal bil som fungerar till jobbet!

På dagarna ser jag efter folk som har problem med mobiltelefoner, datorer eller skrivare även kontakt med leverantörer och kontrakt bevakas, allt för att modernt IT företag skall fungera 2023. Den närmaste tiden har AI diskuterats mer och mer i media och på andra plattformar…vem vet en vacker dag blir man nog ersatt av en ”AI -tjomme”…

Det som stör mig är kriget i Ukraina och att världen lider av höga räntor och lågkonjunktur….jag tänker bara inte Donald Trump blir president i USA!

Utanför arbetet håller jag igång med gym, promenader, skidåkning och löpning…man siktar ju på 100 år 🙂

Ett stort intresse för mig är fotografering…digitalt, jag lever som ”särbo” som tydligen är modern 2023.

Jobbar man inte eller tränar måste man hitta tid för vänner och skratt….detta är viktigt för att förstå den socialkoden och få förståelse för andra människor.

Tack för att du läste om min dag 24e oktober 2023 hälsar en 50 åring

Calle Sigrell

Fålhagen, Uppsala