Mitt Liv

Berättat av Bo G Eriksson

Berätta om din dag: ✏️

Vaknat, mogonbestyr med frukost åt mig och hustrun. Satte mig att förbereda ett möte med arbetsgruppen för återstart av Liberala Seniorer i Göteborg, som skall vara klockan 14. Klockan 11 klingar min mobil och förkunnar att mötet startar. Hoppsan, jag har tagit fel på tid och kastar mig iväg och naturligtvis är det åter krångel med spårvägen i Brunnsparken och jag blir ytterligare 10 minuter sen. Jag hade tur! Det var bara jag som kom till mötet och Liberalernas ombudsman, så vi hade ett bra möte och bestämde ett mötesprogram för återstart av nätverket.

Jag återvände hem via färjan från Hisingen till Stenpiren och passade på att köpa en box vitt vin på Linnegatan. Närjag lutade på boxen för att få in den i kylskåpet, så läckte den. Tillbaks till Systembolaget på Linnégatan och bytte till en ny box. Under tiden har hustrun bryggt kaffe.

Eftermiddagen planera för min leksak: elektriskt tåg. Värmer rester till middag, Går ut och handlar och får med lättöl, mjölk och vetemjöl hem.

Klockan 18 ett möte med bostadsrättsföreningens valberedning på pilsnerkrogen Snyt.

Det är en hektisk dag för en 79-åring, så kvällen slappas med nyheter på TV och en kvällssmörgås, ägg och kaviar, och ett glas vitt vin.