Mitt Liv

Berättat av Björn johansson

Berätta om din dag: ✏️

Idag vaknade jag vanlig tid, ca 0630. Jag kände mig trött, på det sätt jag haft problem med senaste åren. Värk i leder och muskler, huvudvärk och allmän trötthet. Inväntar svar på NPF utredning, som jag hoppas kunna ge svar eller ledtrådar till min trötthet. Under dagen ska jag lämna urinprov som en del av utredningen. Det är en förutsättning för utredningen, då jag tidigare druckit lite för mycket. Har inte druckit något på fyra månader nu och provlämningarna är rätt besvärande, rent logistiskt och självförtroendemässigt.

Camilla lämnade barnen. Nancy skulle lämnas en kvart tidigare idag, på grund av att skolan skulle fira FN dagen. Hon skulle även vara klädd i enfärgad tröja, vilket var svårt då de flesta har någon form av tryck på sig.

Runt 0800 började jag jobba. Hemmaifrån Vällingby idag. Igår var jag på kontoret, då vi hade verksamhetsplanering. Dagens arbete går ut på att granska en intern remiss om en rapport som beskriver vägledning för riskbedömning av massor som kan komma att återanvändas. Ska även ha möte ed länsstyrelserna om ett projekt att vägleda kring §28 anmälan och PFAS förorenade områden.

1130 ska jag träffa min granne för att spola ut sopkärlen, vilken jag kan tycka är onödigt. Men det är inte heller fel med lite hygien bland soporna.

I eftermiddag ska Nancy på ridning, och jag och Nina följer med henne dit. Jag får inte leda hästen då jag tydligen är dålig på det. Camilla ska på teater på Dramaten med Josefin.

Ikväll, efter nattning, kanske jag har ork och energi att göra nåt kul. Skulle vilja läsa, fixa i garaget eller tälja. Sannolikt är jag för trött.

/björn

24 oktober 2023