Mitt Liv

  • Bim 9 år

Berättat av Bim Dalskov

Berätta om din dag: ✏️

Idag åt jag jätteäcklig någon typ av vattnig soppa med ris. Varför är det alltid så äcklig mat? Vi har bestämda platser i skolan, jag pratade inte så mycket för jag gillar inte att prata på lunchen.

Sen på lunchrasten pratade jag lite om Toca Boca. Toca Boca är ett spel på i-paden. I spelet så har man en gubbe och man kan göra lite vardagliga saker som till exempel att gå till affären. Man kan köpa saker i spelet och det var det jag pratade om. För jag hade köpt en skola till gubbarna. Den kostade 40 kronor.

Sen när vi ringde in hade vi idrott. Jag fick inte var med på idrotten för jag har opererat mig. Så jag kollade på alla andra. Dom spelade fotboll. Sen så kunde jag prata lite med mina kompisar när de satt på avbytarbänken. Vi pratade lite om vad vi skulle göra nästa lektion.

Sen hade vi svenska. Då så skulle vi skriva spökhistorier om halloween. Min blev ganska läskig. Den handlade om ett hemsökt hus. Där fanns en flicka, en spökflicka. Som hade blodiga ögon och mördade folk.

På fritids var vi ute på skolgården. Vi var där för att det hade varit polisbilar i närheten, det var någon som hittades död. Det var lite läskigt. Men det var ingen mördare.

Till mellisen åt jag mackor med smör och ost. Vissa ville ha gurka men fritids gurka är inte så god.

Sen hämtade min farmor mig. Hon hämtar alltid mig på tisdagar. Så jag och min kusin kan leka lite. Min lillebror är också med. Vi gjorde en spöktunnel som vår farmor kunde gå. Den var så läskig så att lillebror inte kunde vara med.

Nu har jag precis kommit hem. Och min mamma nattar min lillebror. Och jag och pappa skriver på det här.