Mitt Liv

Berättat av Bill

Berätta om din dag: ✏️

Jag vakna 7:05 och åt inge frukost idag för jag hade ingen aptit. Men jag drack ett glas vatten iaf. Sen gick jag och la mig igen till 7:45, när jag vakna klädde ja på mig och gick till bussen. Men när jag nästan var framme vid min hållplats så såg jag hur ett av hjulen rullade förbi bussen och for i ett dike. Bussen stannade vid sidan av vägen och jag behövde ringa min mamma att frånvaroanmäla mig för vi visste inte hur lång tid det skulle ta innan reservbussen kom. När bussen väl kom så hade lektionen börjat när jag var vid min hållplats.

Jag och några kompisar gick därifrån till skolan och sen chillade jag bara lite på en bänk i korridoren. Sen hade vi SO men jag hade varit sjuk veckan innan så jag hade missat lite arbete. Sen hade vi en kort rast där man knappt han göra något för den var väldigt kort.

Jag hämtade mina grejer sen gick jag till matten. Matten var ganska kort så vi fick längre rast innan tyskan.

Tyskan var likadant som vanligt, jag fattade ingenting och gjorde inte mycket arbete. Sen så hade vi lunch och det var piss så jag gick med några andra till coop och köpte en liten påse godis. Sen kom vi tillbaka till skolan vart jag bara chillade tills svenskan började. Efter svenskan gjorde jag inte direkt något, jag hade varit sjuk så jag behövde inte vara med på idrotten så jag var bara i soffan tills vi slutade.

Sen tog jag bussen hem och när jag var hemma gjorde jag lite snabbnudlar. är jag hade ätit gick jag och la mig och sov.

Sen vaknade jag och åt middag med min familj, städade mitt rum och spelade. Efter det borstade jag tänderna och gick å la mig runt 22:50