Mitt Liv

Berättat av Benjamin Larsson

Berätta om din dag: ✏️

Hej mitt namn är Benjamin Larsson, jag är 14 år och det är år 2023 den 24 oktober.

Jag är just nu i skolan och skriver det här på min skol chromebook.

Jag vaknade runt 06:45 av att mitt alarm på min telefon ringde. Jag orkade inte gå upp ur sängen så jag låg kvar i 5 minuter till. Sedan gick jag till toaletten och duschade och fixade mitt hår. Efter jag var klar klädde jag på mig och åt frukost. Till frukost åt jag havregrynsgröt med mjölk och lite socker på medan jag såg på youtube. Sedan 7:30 hade jag ätit klart och packade min väska och gick till skolan 7:40. Jag gick i rask takt för att jag trodde att jag började 08:00 men när jag kom till skolan runt 08:53 såg jag att jag faktiskt började 08:15.

Jag mötte min kompis Sixten i skolan som går i samma klass som mig. Vi båda går i klass 8c. Sixten och jag pluggade på våra engelska glosor för att vi båda hade glömt att vi hade läxa till idag. Sedan gick vi upp till tredje våningen där vi hade vår lektion. Under lektionen skulle jag skriva en Movie review om filmen Forrest Gump. Efter våran lektion var slut hade jag svenska där vi skulle diskutera en podcast om fallet Alma Diaz och sen skulle vi skriva om våran dag. Vilket är det jag gör just nu.

Det är just nu 10:22 och det är meningen att vi ska skriva om vår hela dag men jag skriver om hur min dag har varit hittills. Jag ska kanske gå till gymmet efter jag har slutat eller så skippar jag gymmet och går hem. Då jag har mer tid för att plugga till biologi och idrottsprovet jag har på fredag. När jag har pluggat klart kommer jag antagligen spela på min dator med mina kompisar eller snacka med dem på discord.