Mitt Liv

Berättat av Barbro

Berätta om din dag: ✏️

Vaknade inte förren klockan 8,45 det är så när man är pensionär. Man förvaltar dagen som man vill. Efter frukost i soffan, yoghurt, müsli, en macka med kalvsylta på och en kopp kaffe. Tittar på tv 4 och Nyhetsmorgon. Dukar av och borstar tänderna. Sedan blir det brödbak, fem brödkakor, väldigt goda.

Städade toaletten på övervåningen och dammade där också.

Virkade lite på mitt överkast en stund.

Duschade.

Virkade lite till och tog en clementin att äta.

Vid halv tretiden bytte jag kläder, ska ut och äta med gamla kollegor. Gick hemifrån stax efter tre. Tog spårvagnen till Kungsportstorget, spårvagn nummer sju. Väl framme gick jag in på Steven Elever och fyllde på mitt pensionärs kort så jag kan åka på andra tider än de som är gratis.

Träffade Anna och tillsammans gick vi in på BEE kök och bar. Vi tog ett glas vitt medan vi väntade på de andra. Så roligt att träffas efter lång tid. Mikaela kom strax efter fem. Vi satt och pratade en stund tills Isabelle kom. Jag tog en Cecarsallad med varm kyckling och ett glas rött till det. Verkligen gott, allt. Tog en kopp kaffe efter maten, vi pratade och skrattade. Tyvärr går tiden alldeles för fort och vi måste bryta upp eftersom en del ska jobba i morgon. Tog sjuans spårvagn hem. Ringde Robban vid Nymånegatan så han kan möta mig vid hållplatsen, är mörkrädd så gillar inte att gå upp till huset själv.

Väl hemma tittade vi på Över Atlanten på tv fem.

Tog ett glas vatten sedan blev det sängen klockan 23, 00.

Barbro Nilsson