Mitt Liv

  • Olle Larsson

  • Olle Larsson

  • Åsa Evertsdotter

  • Åsa Evertsdotter

Berättat av Åsa Evertsdotter

Berätta om din dag: ✏️

En vanlig spännande arbetsdag. Jobbar som regel i bostaden måndagar och fredagar för att få en vettig helg. Arbetsplatsen finns i Sveg. Åker de 11 milen dit under sen kväll och installerar mig i min trivsamma etta med kök.

Saknar mina spirituella kollegor när jag distansarbetar – men får mycket gjort. Telefon, Teams-samtal och mejl löser det mesta. Går igenom och kvalitetssäkrar kommunala konton i sociala medier denna dag.

Lunchen ägnar jag åt rottweilrarna Semla och Atlas. Långpromenad i skogen med bästa sällskapet. Får ett hastigt besök av norska vänner, som jagat ripa, mitt på dagen.

Där vi bor är det bara att gå rakt ut i skogen med lösa hundar utan risk att träffa någon människa. Funderar på dagsläget med olika krig på många fronter. Glädjs åt att kunna bo här och att få leva i den lilla världen med dess glädjeämnen; hundar, skogen, familj och lugn och ro i mitt Tuskulum.

Ägnar kvällen åt att lägga en halv fjällko, från Birre i Långå, i frysen och sy kläder åt barnbarnet Elias, tre år. Avslutar dagen med att läsa den roliga boken Den förste av Malin Furn.