Mitt Liv

Berättat av Arvid

Berätta om din dag: ✏️

Hej, Jag heter Arvid och är 13 år gammal. Min veckar klocka ringde 07:30, men jag orkade inte vakna så jag snoozade till 07:45 då jag klev upp ur sängen gick jag ut ur mitt rum in i badrummet och hoppade in i duschen. När jag duschat klart klart så gick jag ut till allrummet och tog mina kläder jag tänkte ha på mig från tvätstälningen. När jag klätt på mig gick jag ner till köket för att käka lite frukost. Till frukost åt jag fyra stycken rostade med skinka på. När jag hade ätit insåg jag att det var bara fem minuter till att min buss gick, så jag skyndade upp till badrummet för att borsta tänderna. När jag var klar med det så sprang jag ut ur huset, låste sabbat och sprang till bussen. När jag kom till busshålls platsen så kom bussen precis.

I bussen satt jag och tittade jag på min telefon och snappade alla för att inte förlora dagar. Efter det så pratade jag lite med min granne Petter som jag satt bredvid. Sedan kom jag till skolan. Jag hängde av mig min jacka som nästan var sprillans ny. Jag gick sedan upp till klassrummet, vi hade so. När so n var slut så lämnade jag mina grejer i skåpet och pratade med vänner in nästa lektion.

När skoldagen var slut så gick jag med mina vänner Kenny och Melker till busstationen. Där väntade vi på bussen i cirka 40 min. När bussen kom så satte jag mig längst bak och pratade med några vänner.

När bussen kom fram till min lilla by Flurkmark så undrade min kompis Tobias om vi skulle hitta på något och jag sa JA. Vi började gå mot hans hur och jag skickade att medlande till min pappa att jag for till honom och att han skulle ringa när det var mat.

Vi hann just så pass komma hem till honom då min pappa ringde, Det vart hamburgare till middag. Jag gick hem och åt. När jag ätit så ringde Tobias och frågade ifall jag ville hjälpa honom att kapa ner lite träd för att ha som ved till bastun. Vi röjde och sågade ner träd i några timmar. När vi kände oss klara så for hem för att sova.