Mitt Liv

Berättat av Arv

Berätta om din dag: ✏️

Idag började Världsarvsdagarna i Karlskrona. Jag stannade till på torget på vägen till jobbet och tittade på installationen med stora blommor som de satt ut. Rätt coola tycker jag.

Jobbdagen inrymde bland annat intervju med en kvinna som anmält intresse för att ta uppdrag som biträdande övervakare, ett samverkansmöte med arbetsförmedlare och ett klient-besök där jag utreder förutsättningarna för förslag om skyddstillsyn med särskild behandlingsplan inför kommande rättegång. Klienten har ett allvarligt missbruk av Oxycontin och behöver behandling på institution.

Efter jobbet väntade familjeliv. Middag som bestod av stekta laxbitar i sås med kokt potatis och morötter. Vi tittade på nyheterna på tv, om Gaza-Israel, om oljeutsläppet vid kusten här i Blekinge, om de sänkta sillfiske-kvoterna i Östersjön och Sveriges Nato-ansökan bland annat. Sen såg vi ett avsnitt av en ny dansk serie om ett fängelse med riktigt dålig ”kultur”, Huset. Jag hoppade fotbollsmatchen i Champions League mellan Arsenal och Sevilla som maken ville titta på och gick och la mig istället.