Mitt Liv

  • Arthur O. Rönnlund

Berättat av Arthur O. Rönnlund

Berätta om din dag: ✏️

Jag vaknade ca kl 9 då jag hade försovit mig och missat kemilektionen. Jag steg upp och slängde in mig i duschen varpå jag slängde på mig mina kläder. Jag cyklade sedan i ilfart för att hinna med buss 15 mot Malmö C så att jag hinner med min fysiklektion. På bussen så fick jag en hel del födelsedagshälsningar från vänner och familj på Snapchat och meddelanden via min mobil. Jag lyssnade också på en podcast från Spotify som heter Vad? av ijustwanttobecool, där Joel och Victor klagade över Emil, rätt så rolig! När jag hoppar av bussen vid stadshuset så springer jag upp i A-huset på Malmö latinskola då jag kommer på att lektionen har flyttats ner till C-husets källare, så dit behövde jag springa istället. Lyckligtvis så hann jag till lektionen och fick några fler födelsedags hälsningar av mina klasskamrater. På fysiken lärde vi oss om läges- och rörelseenergi och hur man beräknar dessa, Linus (min fysiklärare) använde sig av powerpoint och olika simulationer på datorn för att visa detta.

Därefter hade vi lunch, det var lasangette gjord på sojafärs, den var verkligen inte god och jag åt ganska lite av den. Sedan så hade vi en håltimme där jag och mina polare satt och spelade spel på våra MacBooks och snackade goja. Jag läste också reddit där jag såg en massa som snackade om konflikten mellan Israel och Hamas och hur Israel hade satt på strömen igen i Gaza, jag tyckte bara synd om alla oskyldiga palestinier som drabbas av detta. Hoppas det blir fred, men jag tror inte det.

Sedan var det dags för idrott där vi spelade volleyboll, dock så blev det inte särskilt bra spel då halva klassen var borta antingen sjuka eller på musikturné. Sedan så var det svenska där vi fick höra om detta projekt och blev uppmanade av vår lärare Josefine att göra den. Vid kl 16.10 slutar vi och då kommer jag att ta buss 15 igen tillbaka mot Höllviken men hoppa av vid Höllviken östra halörsvägen och sedan ta mig till kyrkans hus för att hänga med några polare på fenixflammans (kyrkans rollspelförening, gå med om den fortfarande finns kvar!) hängkväll där vi kommer spel brädspel och hänga. Där kommer jag också få träffa min flickvän Mette som kommer ge mitt paket till mig, sedan runt 21 så hänger Mette med mig hem där vi ska sova över. Hon har någon överraskning för mig på fredag och jag är väldigt nyfiken på vad det kan vara, det enda jag vet är att vi ska stanna kvar i Malmö efter skolan, kanske bowling?