Mitt Liv

Berättat av Annika Björnsdotter

Berätta om din dag: ✏️

Hej, jag heter Jack och jag är 12 år och går i 6:an. I vår skola går det 59 elever och i våran klass 11 st. Vår lärare är 54 år och heter Annika. Idag har vi haft matte och engelska och efter det här ska vi ha so och sen ska vi äta lunch. Idag blir det fiskgratäng. Efter lunchen har vi rast och sen har vi No. På rasterna brukar vi oftast spela fotboll men jag tror att jag inte kommer göra det för att det är ganska dåligt väder.

Men på No:n idag kommer vi nog jobba om olika energikällor. Efter No:n har vi teknik men jag vet faktiskt inte vad vi ska göra på tekniken. Efter tekniken har vi svenska och sedan slutar vi. Jag ska stanna på läxhjälpen och göra veckans läxa.

Om mig själv:

Jag heter Jack och är 12 år och är född 13 augusti 2011. Min hobby är fotboll för att jag vill bli fotbollsspelare när jag blir äldre. Jag har en pappa som heter Johan och en mamma som heter Maria och en brorsa som heter Ted samt en hund som heter Vita. Jag gillar även att åka skidor och jag har ju bra möjligheter till det eftersom jag bor i Vemdalen.