Mitt Liv

Berättat av Annie

Berätta om din dag: ✏️

Jag vaknade av mitt mobil-larm klockan 7:30, men somnade snabbt om och snoozade larmet i en hel timme. När jag äntligen kom ur sängen var jag sen. Då fick jag snabbt dra på mig kläder, jeans, en stickad tröja och min nya Helly Hansen jacka, för att sen borsta tänderna och dra. Jag han inte ens göra en kaffe, villket var synd då jag och min sambo precis köpt ny kaffemaskin. Jag promenerar till jobbet, det tar ungefär en halvtimme, men jag har tur som bor så nära då jag inte har körkort än. Men jag skulle heller inte ha råd med en bil så de är väll lika bra. När jag kommer in på kontoret går jag direkt till cafét o köper en latte innan jag går till mitt första möte. På cafét träffar jag min kollega som berättar om sin bröllopsdag med halloween tema och deras bröllopsresa till Edinburgh.

De första mötet tar hela förmiddagen, som tur e får vi fikapaus då jag kan tycka i mig en croissant o en pumpa-latte. Vi planerar vad som ska göras de nästa två veckorna o jag ser fram emot att få programmera lite mer än förra veckan. Till lunch har jag packat mackor på hemgjorda pretzels. Jag tar alltid med matlåda fast än jag alltid blir avundsjuk på mina kolegors mat från cafét.

Efter lunchen drar jag hem. Jag orkar inte stanna på kontoret hela dan då skulle jag tuppa av. Väl hemma fortsätter jag jobba tillsammans med en kollega över Teams samtal. Mitt på eftermiddagen får jag en notis på mobilen att Turkiet äntligen har skickat Sveriges NATO ansökan till sitt parlament vilket ger mig lite extra pepp. När klockan äntligen slår 17:15 är det dags att logga ut. Sen chillar jag en stund o scrollar instagram på mobilen innan min sambo messar att han är på väg hem. Då sätter jag igång med matlagningen, wokade nudlar med kyckling. När min sambo kommer hem så snackar vi lite om vår dag o jag berättar om de tips jag har fått till matställen o barer i Edinburgh. Vi ska dit om några månader o våra föräldrar ska träffas för första gången. Jag är jättenervös!

Vi äter middag medans vi kollar på några avsnitt av ”The Office” på Netflix, de är andra gången vi kollar igenom serien men den är fortfarande lika bra. Sedan var det dags att lägga sig tidigt då min sambo skulle upp kl 5, men istället så kollade vi på youtube klipp på mobilerna fram tills midnatt. Det är svårt att lägga ifrån sig mobilen när man väl börjat scrolla.