Mitt Liv

  • Anna Clara Rendahl

  • Anna Clara Rendahl

  • Anna Clara Rendahl

  • Anna Clara Rendahl

Berättat av Anna Clara Rendahl

Berätta om din dag: ✏️

Hej du som läser!

Klockan är 22.13 och jag har just städat klart i köket efter att ha haft ett tjugotal gäster på middag och besök i vår halloweenkällaren med tema Egypten. Ungarna älskar denna tradition som jag var totalt anti innan jag fick barn. Amerikanskt kommersiellt jippo men vad gör man inte för barnen?

Gick upp vid 6.30, då låg vi alla fyra och trängdes i sängen här i vår trea på Högbergsgatan i Stockholm. Kollade dn på mobilen, som vanligt hemskheter i världen, nu rapporteras mest om läget i gaza och israel, hamas vedervärdiga massaker och israels attacker mot människor utan möjlighet att söka skydd i gaza. Kriget i ukraina syns knappt just nu. Jag fixade frukost , vi åt ihop alla fyra och jag berättade om mina alltid lika konstiga drömmar, inatt drömde jag om en misslyckad purjolökspaj och barn med kjolar av blommor som kunde studsa högt, nästan flyga fram.

Lämnade barnen på skola och förskola. Sa som vanligt gomorron till familjen i spanien på whats up och planerade kvällens halloweenfest i Familjegruppen.

Idag jobbade jag hemifrån, det positiva med den hemska covidpandemin är att jag och många kan jobba mkt mer hemifrån. Gör småbarnslivet så mkt lättare att få ihop. Sammanställde lite intervjuer jag gjort och sen möte med min chef. Vi snackade verksamhetslogik och förlossning. Om två månader kommer vår tredje unge, verkar inte vara några andra vänner som vill ha fler än två barn. Fundersr ibland över om det är vi som är knäppa? Är det värt jobbet, hur kommer det bli ekonomiskt, kommer vi kunna bo kvar, hur påverkas planeten? Käkade lunch framför tvn, bonde söker fru hehe. Försökte ta reda på vad som gäller kring olika vaccin, ska ta fyra innan bebis kommer, covid, influensa, kikhosta och RS.

Hade halloweenkväll i vår festlokal i föreningen. Nöjda barn och vuxna, hade lagat köttfärssås och pasta.

Läste Vinga på villovägar, min dotter Blancas favorit. Francisco Läste för Alvaro.

Nu snart dags att sova, ska bara kolla när räkningarna ska signeras i internetbanken. Inga roliga räntor nu, över 4 %, när vi köpte för 5 år sen var räntan 1,29… men vi klarar oss 🙂

Trots mycket mörker i världen är jag ändå förhoppningsfull inför framtiden. Och, just nu har iaf jag det väldigt bra, har haft sån tur i livet såhär långt (peppar peppar).

Gonatt!