Mitt Liv

Berättat av Anna

Berätta om din dag: ✏️

Hej framtiden!

Idag är det den 24 oktober 2023. Det är väldigt varmt för årstiden, ingen mössa eller vantar behövs än. I fredag hade vi storm, Babet, den förstörde främst längs Skånes kust och i Danmark. Jag har ätit spaghettipumpa till lunch idag, min granne har odlat jättefina pumpor och jag fick en av dem. Tacksamt med gratismat eftersom det är några dagar till lönen kommer och jag har två hungriga tonåringar hemma. På tal om lön, jag har ett nytt jobb som chef sedan något år tillbaka och jag har fått en bättre lön, så jag har aldrig tjänat så mycket pengar som nu, men ALLT har blivit så dyrt så jag har aldrig kämpat så hårt som nu för att få ekonomin att gå ihop. men, men det viktigaste är att barnen har det bra, de går i sjunde klass och i första året på gymnasiet. Båda är duktiga och studiemotiverade, vilket gör mitt eget liv lätt och intressant. Det är både matte och antikens kultur och samhällsliv på kvällarna, vilket är mysigt.

Jag jobbar i Malmö och det är märkbart hur den senaste tidens händelser påverkat staden. Vi har haft en del koranbränningar i Malmö, vilket skapat konflikter, upplopp och våld. I förra veckan dödades två svenskar i Bryssel just för att de bar den svenska landslagströjan. En orolig tid.

Nu hinner jag inte skriva mer, min kollega vill komma in och diskutera ett ärende. Allt gott till er i framtiden, ta hand om varandra.