Mitt Liv

  • Ameli Frostell

Berättat av Ameli Frostell

Berätta om din dag: ✏️

Landskrona, tisdag 24 oktober 2023.

Kära medresenär på livets vindlande vägar!

Denna dag har haft ett sjusärdeles tradigt väder – jämngrått sen morgonen och kring 10 grader, knappt någon vind. Det ovindiga vädret är ovanligt i denna vackra stad. Vänner från Skövde blev djupt bedårade av staden, men kraftigt bortskrämda av den kraftiga blåsten.

Dagen inleddes vid 8.00 med det ritualmässiga äggkaffet. Sedan kickades jobbdatorn igång, som alltid placerad på det långa skrivbordet i mitt sovrum.

Jag svarade på några mejl och förberedde mig för kanslimötet kl 10. Denna höst arbetar jag på MR-dagarna i Helsingborg med lokal förankring och utställare, och nu är det bara en månad kvar – mycket kvar att fixa.

Mitt under det digitala kanslimötet ringde tandläkaren: de hade en akuttid imorgon, funkade den? Jadå, tack! Mötet fortsatte hantera aktuella frågor som press, volontärer, program mm und so weite etc, då ringer tandläkare igen: Har du tid NU? Jadå! Fick hasta på mig ytterkläder och kastade mig upp på min rosa springare som snabbt tog mig till tandläkaren för omlagning av tand.

Lunchen fick bli två snabba rostmackor med ost när tanden härdat färdigt.

Nu är det snart dags att slå ihop jobbdatorn och lägga bort mobilen. Jag ska försöka få ihop något middagslikt till mig och min stora onge, sedan blir det stickning av torghandskar till de sista avsnitten av ”Bodies”. Denna dag kommer inte att lämna något större avtryck i mitt liv, men den finns sparad här. Lite märkligt ändån.