Mitt Liv

Berättat av Alfa

Berätta om din dag: ✏️

Idag den 08/11-23 vaknade jag och vi renoverar vår tvättstuga hemma vilket betyder att byggarbetare stod i köket på morgonen, jag hälsade på dem i morgonrock och med papiljotter i håret. Det är första veckan tillbaka i skolan efter höstlovet, jag var sjuk hela lovet och hittade inte på något kul alls. På väg till skolan regnade det men det är mysigt att sitta på bussen då. Jag går sista året i gymnasiet nu så det är lite stressigt men kul. Jag hade sovmorgon då första lektionen var inställt, jätteskönt då jag egentligen börjar 08:00.

Väl i skolan hade vi humhum som första lektion, just nu pratar vi om neuropsykologi och sedan hade vi lunch. Jag och Sara gick till Pinos pizzeria för att slippa skolans kattspya med bajs (kyckling kassler och potatisgratäng), deras kebab är det godaste i Stockholm. #blessed #slay #pinosforever

Efter lunchen skulle vi ha två lektioner med Big Boss Sara (svenska lärare). Precis när jag tagit mina saker ur skåpet och låste de insåg jag att jag låste in nycklarna i det. Jag kände mig så humbled och tänkte ”let me sit my stupid ass down”. Jag ringde vaktmästaren så jag ska få (betala) ett nytt lås och de ska bryta upp det jag har nu.

För några minuter sen sa vår lärare att vi ska ha ett luciatåg här på skolan som vår klass ska vara med i, notera att vi är 18 år :). Vi blir NPC klassen.

Snart ska jag gå hem o plugga, imorn har jag seminarium och efter det ska jag på en stand up komedi med min mamma och min brorsa. På fredag ska jag kolla secondhand butiker med min mamma och i helgen ska jag träffa min pv. Hejdå alfa out!