Mitt Liv

Berättat av Aino

Berätta om din dag: ✏️

Hämtade ett paket på Tre, ett kitt för test av vår väns grävda brunn. Han kan inte sköta detta själv pga. att han väntar på sitt svenska personnummer, ID-kort och allt det som leder till att kunna sköta alla sina ärenden själv efter flytt från ett nordiskt land till ett annat. Såg att allt stod i mitt namn. Ringde och kollade om det fungerade att använda för en annan person ändå. Det gjorde det som tur var. Löste igenom alla pappret som följde med och insåg att min man och jag måste hjälpa till med översättning, när det blir dags att ta vattenproverna.

Pratade med vår son i telefon. Han beklagade sig över att kommunen de bor i kommer att tvångsinlösa en del av deras tomt, eftersom kommunen kommer att bygga cykelbana och trottoar på deras lilla gata i skogen.

Vi kokade rotfruktssoppa och åt en tidig middag, när min man kom hem efter att ha hämtat eu-pallar, som vi ska bygga vedskjul av. Sedan gick jag iväg och sjöng med kören. Vi övar bl.a. till en liten gospelkonsert på Johannesgården på söndag. Efter kören gick min svägerska och jag hem till en väninna och fikade.