Mitt Liv

Berättat av Agnes Johansson

Berätta om din dag: ✏️

Jag vaknade 06:00 och snoozade några gånger för jag var jätte trött, jag gick upp 06:20 och började sminka mig. När jag var klar med att sminka mig så gick jag och åt frukost: två lingongrova mackor och drack vatten. Efter det så gjorde jag mig helt klar och jag gick till min busshållsplats 07:40. Jag väntade på min buss ett tag sen kom den, det tog ca 20 min att åka till skolan och när jag kom fram var klockan 08:12. Första lektionen var SO, det handlade om antika Grekland. Efter SO så var det matte, det handlade om algebra, det var så tråkigt vi lärde ju oss om det för länge sen så jag tycker att det räcker med att lära sig pm det en gång.

Efter matten hade jag lunch, klockan var 10:20 när jag slutade matten och jag fick börja äta 10:40. Det var inte god mat, det var typ pasta med massor av kryddor och pyttipanna utan kött. Under lunchrasten så tog jag och mina vänner det ganska lugnt, vi satt på bänkar och kollade på tiktok.

Efter lunchrasten så var det spanska, det är ganska roligt men nu hade vi en vikarie och han kunde ingen spanska så vi fick bara sitta och repetera från det vi lärde oss förut. Men det var ganska skönt för vi jobbade på våra datorer. Efter spanskan så hade vi svenska, det var ganska roligt för våran lärare blev lite sur på några i våran klass för de var fortsatte att prata. Under svenska lektionen så skrev vi mest.

Efter svenskan så hade vi idrott inne i idrott salen, vi hade badminton.

Sen var skoldagen slut, 14:50, vi han med bussen som gick 14:55 så det var ganska tur för det är ganska tråkigt att vänta på nästa buss. När jag kom hem så åt jag lite mellis och kollade på Netflix. När klockan var ca 17:30 så åt jag, min mamma och min syrra mat och sen så sprang jag på vårat löparband i ca 30 min. Min pappa var inte hemma, han var i Belek, Turkiet på golf resa. Sen efter jag sprang så tog jag det lugnt och gick och la mig vid 22:00