Mitt Liv

Berättat av 65+

Berätta om din dag: ✏️

Jag gick upp med (fortfarande) ont i en fot pga stressfraktur. Foten är tidigare opererad (medfödd felställning) och jag har nog slarvat med att träna upp muskler/senor. Inte kul. Vi, min man och jag, är båda pensionerade så det är gott om tid, men blir ändå inte av. Nästa år fyller vi 70 båda två och 2025 har vi varit gifta i 40 år. Det trodde jag inte skulle ske! Nästan varje år så har vi glömt bröllopsdagen, kanske lyckas vi 2025?

Gick ut med hunden, en schnauzer på snart 3 år. Åt frukost, satt sen mest still nästan hela dagen för att vila foten. Annars går jag minst 4-5 km om dagen. Spelade sen olika spel på plattan, tankenötter, och la litet pussel.

Maken gick långpromenad med hunden. Havregrynsgröt till lunch.

På eftermiddagen åkte vi till en veterinär i Knivsta, för bokad röntgenundersökning av höftlederna på hunden. Det gick bra till slut med en ilsken fyrbening, om än med viss möda.

Åt middag, frysta rester lagom för två, pastasallad med korv. På kvällsnyheterna var det mycket prat om Israel/Hamaskriget som pågår. Som om det inte räcker med Rysslands attack på Ukraina. Världen är helt galen, eller alla män i världen är galna.

Avslutade tv-kvällen med ”fråga Lund”.